Emilio Duró dóna una lliçó de positivisme i optimisme en la segona jornada de Burjassot Obert

31 maig 2016|Burjassot

Ser positius, desenvolupar actituds pro-actives, tenir il·lusió enfront dels nous reptes, vèncer les pors…de tot açò i molt més ha parlat el conegut consultor, assessor i formador d’empreses multinacionals, Emilio Duró en un Centre Cultural Tívoli abarrotat en la segona jornada de Burjassot Obert.

Duró no ha deixat al públic indiferent a les seues paraules ja que han calat d’una manera sense igual en tots els presents, entre els quals es trobaven l’alcalde de Burjassot, Rafa García, el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Roc Senent, la regidora de Serveis Socials i Benestar Animal, Olga Camps, i representants tant de l’Associació de Comerç i Servicis, organitzadors de l’acte al costat de CEMEF i a l’Ajuntament de Burjassot, i com de COVACO, la Confederació de Comerciants i Autònoms de la Comunitat Valenciana.

Durant les dues hores de la xerrada, Emilio Duró va donar les claus de com posar-li a la vida alegria, passió i de la importància de trobar aquelles coses que apassionen, que òmpliguen i que donen motiu a nous somnis i nous objectius. Tot des d’un prisma d’optimisme i positivisme que portarà a les persones a aconseguir tot el que es plantegen.

Després de la intervenció d’Emilio Duró, que es va acomiadar del Tívoli amb el públic de la sala en peus, va tenir lloc la presentació, per part de COVACO, de la Targeta i-Más, de fidelització del comerç local. Finalment, es va celebrar una dinàmica de grup entre comerciants.