Comença a rodar el VIII Concurs Pictòric del Col·legi Juan XXIII de Burjassot

16 març 2018|Burjassot

Concurso Pictórico Juan XXIII Burjassot 2018

De manera ininterrompuda, des de fa ja huit anys, el Patronat Juan XXIII de Burjassot convoca el seu Certamen Pictòric que, en aquest curs, torna a obrir-se no solament al seu alumnat sinó, també, al de la resta de centres educatius del municipi.

Podran participar en el concurs les alumnes i els alumnes residents a Burjassot o que pertanguen a qualsevol col·legi públic, concertat o privat de la població, en qualsevol dels períodes de formació: Primària, Secundària, Batxiller, Cicles formatius,  així, com antics alumnes del propi Juan XXIII.

S’estableixen quatre categories a concurs, dels 6 als 9 anys, dels 10 als 12, dels 13 als 16 i dels 17 als 20. Tant el tema com la tècnica a utilitzar seran de lliure elecció i cadascun dels autors només podrà concursar amb una obra. Les dimensions de les obres no seran superiors a 100 x 100 centímetres i, per raons de seguretat, no seran admeses les obres que estiguen protegides amb cristall a l’aire, encara que sí que ho seran les que estiguen protegides amb metacrilat o similar.

La presentació de les obres es podrà realitzar els dies 23 d’abril de 13 a 15 h i 25 d’abril de 15 a 17 hores de 2018 en Consergeria del Col·legi Patronat Juan XXIII, en el carrer Isabel la Catòlica nº 46 de Burjassot.

Els premis es lliuraran en un acte celebrat el dia de la inauguració de l’exposició que serà el 9 de maig a les 19 hores en el Saló d’Actes del centre. 

La totalitat de les bases del concurs estan arreplegades en la web del col·legi: www.colegiojuanxxiii.es.