Empresaris Burjassot anima el Nadal amb diferents accions de foment del comerç local

14 desembre 2021|Burjassot

Empresaris Burjassot programación Navidad 2021

Les activitats d’animació organitzades per les entitats de Burjassot per a celebrar Nadal s’estan multiplicant al llarg d’aquests dies. I no podia ser una excepció el teixit comercial del municipi que, a través de l’Associació Empresaris Burjassot ha programat dues divertides jornades pensades per als xiquets i, al mateix temps, per a dinamitzar el comerç local.

Així, el dissabte 18 de desembre, de 12.00 a 14.00 hores, en la Plaça de la Concòrdia es podrà saludar al ninot Olaf que divertirà tots els xiquets i xiquetes que es passen per allí.

La música serà la protagonista de la segona activitat de dinamització que tindrà lloc el 24 de desembre. També de 12.00 a 14.00 hores tindrà lloc la batucada del Pare Noel i el repartiment de caramels per a tots els xiquets i les xiquetes que s’acosten a gaudir de la música. La batucada començarà el seu recorregut per Ausiàs March, seguint per la Plaça de la Concòrdia, Rubert i Villó, Carretera de Llíria, la Plaça de l’Ajuntament i acabant en el carrer de Jorge Juan.

Totes dues activitats compten amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria de Comerç, dirigida per Rosa Coca, a través de CEMEF, i de Caixa Popular.