Empresaris Burjassot explica als seus socis les claus de l’èxit en un negoci

25 juny 2018|Burjassot

Des de 27/06/2018 fins a 27/06/2018

Charla Empresaris Burjassot 27-06-2018

L’associació Empresaris Burjassot ha programat una nova xerrada informativa i formativa dedicada als seus socis i sòcies, que tindrà lloc dimecres que ve 27 de juny, a les 15h, en el Viver d’empreses de Burjassot (Avinguda Màrtirs de la Llibertat, 5). Amb el títol “Per què uns negocis venen i uns altres no” i basant-se en el bestseller “Per què unes botigues venen i unes altres no”, l’associació empresarial de Burjassot abordarà, amb aquesta trobada, tot tipus de claus i estratègies que, des del punt de vista del màrqueting, tenen com a objectiu millorar el “dia a dia” dels seus negocis associats.

Així, durant la xerrada, que estarà impartida pel coach Eduardo Sánchez, s’introduiran i repassaran conceptes com la importància del retail, la internacionalització, la tipologia de clients i també s’analitzaran diferents casos d’èxits empresarials.

Les persones interessades a assistir a aquesta xerrada, poden confirmar la seua assistència en el correu electrònic info@empresarisburjassot.es o telefonant al 655 083 172.

En paraules d’Iván Valls, gerent d’Empresaris Burjassot, “per a nosaltres és fonamental continuar treballant en esdeveniments formatius per als nostres associats. Els empresaris han de veure en la nostra associació una plataforma de suport, en forma d’eina professional, que els faça millorar com a empresaris i, en última instància, ajudar-los a vendre més i millor els seus productes i/o serveis”.

L’organització d’aquesta xerrada, així com la de tots els esdeveniments promoguts des d’Empresaris Burjassot, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de CEMEF, CODEMER i Caixa Popular.