Empresaris Burjassot regala lots nadalencs a tots els seus associats

20 desembre 2019|Burjassot

Empresaris- Estar cerca es un regalo

L’associació Empresaris de Burjassot ha presentat la seua campanya de Nadal 2019 amb el lema “Estar cerca es un regalo”, una iniciativa que compta amb la col·laboració de la Confederació Valenciana de Comerç i Serveis (CONFECOMERÇ CV) i de la Generalitat Valenciana.

La campanya, que té com a objectiu que els ciutadans i ciutadanes compren els seus regals de Nadal en les empreses de Burjassot, consisteix en la distribució, entre totes les empreses de l’entitat que ho sol·liciten, d’un lot exclusiu nadalenc compost per borses de compra, sobres i paper de Regal, a més d’adhesius i Imants, que serviran, tant per a decorar els seus negocis com per a regalar als clients.

Els socis d’Empresaris poden sol·licitar el seu lot nadalenc escrivint a info@empresarisburjassot.es o telefonant al 655 083 172. El termini per a sol·licitar els lots nadalencs estarà obert fins al diumenge 22 de desembre. Els packs seran distribuïts el dilluns, 23 de desembre, al carrer Jorge Juan 88 (Baix), en horari de 10h a 14h i de 17h a 20h.

Totes les iniciatives de l’associació Empresària de Burjassot compten amb la col·laboració de la regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Burjassot, que dirigeix Rosa Coca i CEMEF; Caixa Popular; el Mercat Municipal L’Almara i *Confecomerç CV.