Empresaris de Burjassot signa un conveni amb Caixa Popular

11 juny 2018|Burjassot

Empresaris Burjassot

L’activitat en l’associació Empresaris de Burjassot no cessa i, bona prova d’això, és el conveni que l’entitat burjassotera ha signat aquests dies amb l’entitat financera Caixa Popular amb l’objectiu de millorar notablement les condicions per a les seues empreses associades.

En les instal·lacions de Caixa Popular, en la carretera de Llíria, es va signar aquest conveni que millora sensiblement les condicions financeres que la cooperativa ofereix a les empreses del comerç i serveis associades a l’entitat de Burjassot. Un acord que té com a objectiu establir una col·laboració estreta amb Empresaris de Burjassot i, per extensió, potenciar el teixit empresarial local oferint condicions preferents als membres de l’entitat.

Entre aquestes condicions preferents, destaquen tres serveis fonamentals: comptes especials per als comerços adherits a l’associació, finançament exclusiu per als negocis membres i mitjans de pagament amb tot tipus d’avantatges.

Cal destacar que el fet que Empresaris de Burjassot forma part, amb vocalia inclosa, de CECOVAL (Confederació d’empreses del Comerç i Serveis de la Comunitat Valenciana), ha optimitzat encara més si cap, aquestes condicions”, tal com han assenyalat fonts de l’entitat que remarquen que “un dels principals reptes d’Empresaris és el d’oferir als seus associats convenis que repercutisquen a millorar els seus negocis en el seu “dia a dia” i, com en aquest cas, el de treballar a facilitar que les empreses associades disposen de tot un seguit “d’estalvis de costos” exclusius que els ajuden a créixer com a empresaris”.

Empresaris de Burjassot posa a la disposició d’aquelles persones interessades a conéixer l’entitat i el treball que duen a terme el correu electrònic info@empresarisburjassot.es i el telèfon 655 083 172.