Empresaris de Burjassot organitza una xerrada sobre les clàusules sòl i les reclamacions bancàries

20 abril 2018|Burjassot

empresaris burjassot ok

L’associació comercial burjassotera Empresaris de Burjassot, ha organitzat, per a dimecres que ve 25 d’abril, una xerrada informativa sobre les clàusules sòl i les reclamacions bancàries. En aquesta ocasió, la xerrada tindrà lloc en un Aula del Centre de Serveis Empresarials de Burjassot, situat en l’Avinguda Màrtirs de la Llibertat.

La xerrada gratuïta, que tindrà lloc de 15 a 17 hores, estarà impartida per Manuel Sarrión, de Cases de Dret Advocats. Els interessats poden apuntar-se en info@empresarisburjassot.es. Així mateix, l’entitat burjassotera posa a la disposició dels mateixos el telèfon 655 08 31 72 per a resoldre dubtes sobre la xerrada o demanar informació de la mateixa.

Després de les últimes sentències dictades per la justícia en matèria de clàusules sòl i reclamacions bancàries, molts dels empresaris de Burjassot s’han posat en contacte amb Empresaris Burjassot, com a associació empresarial de referència en la ciutat, amb l’objectiu de preguntar en quina mesura els afecta aquesta situació en els seus negocis, així com en els seus habitatges a nivell personal.

Si bé Empresaris de Burjassot ofereix ja de forma gratuïta un servei d’assessorament jurídic gratuït als seus associats els 365 dies de l’any, s’ha considerat important organitzar una reunió informativa ex profeso que responga a les preguntes i consultes de la seua massa social associada“, tal com han informat des de l’associació.

Xerrada que, com s’ha assenyalat, tindrà lloc dimecres que ve 25 d’abril i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, CEMEF i el Mercat Municipal l’Almara.