Gener comença a les Biblioteques Municipals amb noves propostes gratuïtes d’animació lectora

9 gener 2019|Burjassot

Des de 10/01/2019 fins a 10/01/2019

Animación Lectora

L’equip de les Biblioteques Municipals de Burjassot ha començat amb molta força el nou any i proposa als amants de llibres una variada programació d’activitats de foment de la lectura pensada per a totes les edats.

El mim serà el protagonista de la primera activitat del mes, la qual tindrà lloc el dijous 10 de gener a les 18 hores. La biblioteca infantil acollirà l’animació “Què volen dir aquests menuts mims?” en la qual, a través de la mímica, els participants agafaran una fitxa amb una de les normes que regeixen la Biblioteca; norma que hauran de representar amb aqueixa mímica i sense poder dir ni una paraula.

El dimarts 15 de gener, l’animació també serà a la Biblioteca Infantil i, en aquesta, els menuts participants tindran l’oportunitat de ser “Bibliotecaris per un dia”. Després de comprovar que tots els usuaris i usuàries d’aquest espai municipal coneixen les normes de la Biblioteca, es procedirà a explicar els conceptes més bàsics per a catalogar un llibre i se’ls donarà l’oportunitat que ells mateixos confeccionen els cartells identificatius de cada llibre.

Per a públic adult, el divendres 25 de gener arribarà una nova sessió del Club de Lectura, la tertúlia de la qual versarà, aquest mes, sobre el “Frankenstein” de Mary W. Shelley. Serà a la Casa de Cultura a les 19 hores.

En l’última setmana del mes dos seran les activitats que ha programat l’equip de Biblioteques. D’una banda, el dimarts 29 de gener a les 18 hores tindrà lloc l’animació per a commemorar el Dia Escolar de la No Violència i la Pau. D’una altra banda, torna, com cada últim dijous de mes, el Mercat del Bescanvi, el dijous 31 de gener de 17.30 a 19.30 hores, donant l’oportunitat als usuaris de canviar els llibres que ja s’han llegit per aquells que desperten les seues inquietuds lectores.