Enrique Molina Carrión presenta a Burjassot el seu llibre, ‘Selva en las venas’

11 maig 2022|Burjassot

Des de 20/05/2022 fins a 20/05/2022

Dins de les activitats d’Animació Lectora del mes de maig, programades per les Biblioteques Municipals de Burjassot, divendres que ve 20 de maig, a les 19.00 hores, tindrà lloc la presentació del llibre Selva en las venas, del burjassoter Enrique Molina Carrión i publicat per Almed Ediciones. Serà a la sala d’audiovisuals de la Casa de Cultura.

La publicació d’Enrique narra les dramàtiques experiències personals d’un periple en el qual es planteja viatjar en solitari des del quilòmetre zero de l’Amazones fins al Carib. A través de magnífiques descripcions i fotografies, l’autor fa que el lector li acompanye en un fantàstic viatge en el qual recorre els trams peruà, colombià i brasiler; remunta el riu Negre i penetra a Veneçuela, seguint una enigmàtica canella que connecta amb l’Orinoco.

Inclou orientacions sobre com projectar un recorregut per l’Amazònia per compte propi: què es pot fer i què no, els destins més recomanables, activitats increïbles com la presa de ayahuasca o yopo (al·lucinògens naturals) dirigides per xamans, etc. Mapes, 64 pàgines de fotos a color, més 27 vídeos en codi QR, enriqueixen absolutament aquest llibre.

Nascut a Burjassot, Enrique ha sigut mestre d’escola, psicopedagog i reporter. Ha publicat abundant material didàctic sobre art, naturalesa i esport així com reportatges per a revistes de turisme, història i fullets turístics de la Comunitat Valenciana. Ha realitzat també exposicions de fotografia en diferents cases de cultura de la província de València.