Entregats els Premis del XI Concurs de Narrativa breu amb perspectiva de gènere “Isabel de Villena”

22 juny 2022|Burjassot

Premios Isabel de Villena 2022

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot ha sigut testimoni del lliurament dels premis del XI Concurs de Narrativa breu amb perspectiva de gènere “Isabel de Villena”. Un acte senzill, però carregat d’emotivitat, que va comptar amb la presència de l’alcalde de Burjassot i responsable de l’àrea d’Igualtat i Feminisme, Rafa García, i de la regidora de Benestar Social, Yolanda Andrés, encarregats de donar als guanyadors i guanyadores del certamen el seu diploma acreditatiu i el lot de llibres del premi.

En categoria infantil microrelat, el premi ha sigut per a “Después del cuento”, de Monika Ros García; en categoria infantil còmic, el premi ha recaigut en “Per un món violeta”, de Diana Jing Pérez Benedito i Nerea Alvarez-Sala Armendáriz.

En el cas de la categoria juvenil microrelat, el guardó ha sigut per a “Viatgera d’una estrela”, d’Adrián Fabuel Maluenda i, en còmic, per a “Fuerte y poderosa”, de Lara Mayo Villalba. En aquest últim cas, se li farà lliurament del premi en els pròxims dies, al no poder estar present en el moment del lliurament.

Finalment, en categoria adulta microrelat, el premi ha sigut per a “Mujeres que labran la Historia”, de Juan Pablo Arredondo Reyes Retana. Juan Pablo no va poder estat present en el lliurament, en estar fora d’Espanya i ha tingut la deferència de donar el premi a l’Ajuntament.