Equipament tècnic per al Tívoli, millora del camp de jocs tradicionals i senyalització del carril bici, amb els Pressupostos Participatius 2023

4 maig 2023|Burjassot

Tívoli

La campanya dels Pressupostos Participatius 2023 a Burjassot ha completat la fase de votació de les propostes que més avals van rebre en el seu moment i que, a més, compten amb l’informe favorable de viabilitat emesos pels departaments municipals competents. Així, en el període establit per a les votacions, del 22 de març al 5 d’abril, un total de 347 votacions van ser emeses per part de la ciutadania de Burjassot, donant lloc a les tres propostes més votades i que, per tant, seran les finalment executades per part de l’Ajuntament de Burjassot.

Amb 231 vots, la proposta més votada ha sigut dotar al Centre Cultural Tívoli de cent cadires sense braços, 125 faristols fixos i un carro per a transportar faristols. De tot aquest material podran fer ús les diferents associacions i entitats musicals i culturals de Burjassot, durant la celebració de concerts i esdeveniments similars. A més, aquesta proposta també contempla dotar al Centre Cultural Tívoli d’un equip d’imatge i so per a la correcta projecció de peces audiovisuals durant la celebració de les activitats culturals que en aquest espai municipal es programen regularment.

Amb 63 vots, també tirarà endavant la proposta de millorar i condicionar el camp de jocs tradicionals situat al Parc de la Granja mentre que, amb 53 vots, s’està la proposta de senyalitzar el carril bici al seu pas pel número 58 del carrer Mariano Aser, on existeix una entrada a un garatge, a fi que els conductors tinguen una millor visibilitat de les bicicletes i patinets que per aqueix tram solen circular, a fi d’evitar possibles accidents.

Les tres propostes compten amb l’informe favorable de viabilitat emés pels departaments municipals i, per tant, s’executaran per part la regidoria de Participació Ciutadana que dirigeix Yolanda Andrés, amb la partida pressupostària dels Pressupostos Participatius que, en 2023, és de 100.000 euros.