Espai dona aborda la menstruació conscient en la primera activitat del cicle “Dona i salut”

11 maig 2020|Burjassot

Actividades Espai Dona mujer y salud

Espai Dona, el Servei Municipal d’Atenció Integral a les Dones de l’Ajuntament de Burjassot, està preparant una sèrie d’accions i activitats que tindran lloc al llarg del mes i amb les quals es vol commemorar el Dia Internacional d’acció per la salut de les dones, que tindrà lloc el pròxim 28 de maig. Les activitats plantejades se celebraran virtualment els dijous de maig, a les 19h i en directe, a través de la pàgina de Facebook d’Espai Dona.

Així, la primera activitat plantejada, en el marc temàtic de la salut en les dones, és una xarrada d’introducció a l’anomenada menstruació conscient. La xarrada estarà a càrrec d’Alejandra Esteller, terapeuta de Shiatsu i especialitzada en processos d’estrés i d’acompanyament a dones. En aquesta trobada en línia, Alejandra explicarà com començar a viure el cicle de la menstruació d’una manera més conscient, naturalitzant aquest procés vital en l’organisme femení i oferint claus per a entendre la menstruació com un aliat únic en el procés de creixement maduratiu de les dones.

Alejandra Esteller és la gerent de l’Espai de Teràpia Origen” a Burjassot i, actualment, està posant en marxa el projecte sobre menstruació conscient, al costat de la seua companya Cecilia Carbajal.

La pròxima activitat tindrà lloc el dijous 21 de maig i versarà sobre els beneficis del ioga en les dones. La conduirà Sonia Márquez, instructora de ioga en el centre Amanda.