Espai Dona elabora un vídeo per a aconseguir una major conscienciació i sensibilització en l’erradicació de la violència de gènere

8 juliol 2019|Burjassot

Espai Dona

El servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, Espai dona, no deixa de treballar per a aconseguir una major conscienciació i sensibilització de la ciutadania en l’erradicació de la violència de gènere. Bona prova d’això és el vídeo que ha elaborat en aquests dies i en el qual s’ha fet un pas més per a aconseguir tan important objectiu.

El vídeo realitzat per *Espai dona, que es pot veure en la web municipal, www.burjassot.org, en la secció de vídeos o PUNTXANT ACÍ, s’ha realitzat dins de les actuacions que, des del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, es venen finançant en el municipi. En concret, tal com han informat les tècnics del citat servei municipal, aquesta acció s’emmarca en l’eix un, denominat “La ruptura del silenci: sensibilització i prevenció” i, dins del mateix, vinculat a les campanyes de prevenció i sensibilització.

Com s’ha assenyalat, l’objectiu general del vídeo és aconseguir una major conscienciació i sensibilització “de la nostra ciutadania en l’erradicació de la violència de gènere”. A més, i com a objectius més específics, amb el visionat del vídeo es vol que la ciutadania prenga consciència “dels micromasclismes existents en el nostre entorn més pròxim i que limiten la capacitat d’actuació de les víctimes de la violència de gènere”, a més, el vídeo també és una eina per a donar a conéixer la important labor que desenvolupa Espai dona que compta amb un equip multidisciplinari de professionals que ajudaran les víctimes d’aquest tipus de violència a superar la seua situació.

A més d’en la web municipal, el vídeo es difondrà també per tots els canals de comunicació i xarxes socials de què disposa l’Ajuntament de Burjassot amb l’objectiu que arribe al major nombre de persones possible.