Espai Dona inicia les seues activitats de 2018 amb una jornada sobre la custòdia compartida i el règim econòmic valencià

8 gener 2018|Burjassot

Des de 18/01/2018 fins a 18/01/2018

charla Espai Dona jornada compartida

Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, dirigit per la regidora Lluna Àrias, començarà el nou any oferint a la ciutadania una jornada sobre la custòdia compartida i el règim econòmic valencià. Jornada oberta a tota la ciutadania ja que l’entrada és lliure i gratuïta. 

La Sala d’audiovisuals de la Casa de Cultura serà el lloc escollit per a la celebració de la jornada, dijous que ve 18 de gener a partir de les 19 hores. Una jornada que estarà impartida per Amparo Andrés i Anna Oliver, advocades especialistes en temes de família i violència de gènere. 

Amb aquesta xarrada informativa, Espai Dona vol facilitar la informació i les eines necessàries perquè les persones que assistisquen puguen crear-se una opinió sobre els temes que es van a plantejar en la mateixa. En paraules de la regidora Lluna Àrias, “jornades com aquesta són de gran importància, ja que encara són moltes les persones que tenen dubtes sobre aquesta qüestió que afecta pares i mares, però també, lògicament, a les xiquetes i els xiquets. És important conèixer què ocorre en casos de ruptura o no convivència dels progenitors, i quines són les preferències que marca la llei.”

Com s’ha assenyalat, la xarrada està oberta a tota la ciutadania i, especialment, a famílies i estudiants de dret i treball social.