Espai Dona inicia els seus cursos a l’octubre i proposa diferents actes en el municipi

28 setembre 2018|Burjassot

Espai Dona

El servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, Espai Dona, dirigit per la regidora d’Igualtat, Lluna Àrias, començarà amb força el mes d’octubre ja que donarà inici als seus cursos i, a més, proposarà a les ciutadanes i els ciutadans del municipi diferents accions per a continuar treballant per la igualtat entre homes i dones.

Així, el dia 4 d’octubre, Espai Dona col·laborarà en la presentació oficial de la nova Associació de Dones Gitanes Llevant “Amanecer” que tindrà lloc a la Casa de Cultura a partir de les 17.30 hores. Serà l’ocasió perquè el municipi conega aquesta nova entitat social i el treball que desenvoluparà a Burjassot.

La segona de les cites serà el 18 d’octubre a les 19 hores, també a la Casa de Cultura. En aquesta ocasió, es tracta d’una xarrada sobre “Noves masculinitats: reptes igualitaris del segle XXI”, que estarà impartida per Carles Fons membre de l’associació Homes valencians per la Igualtat.

Per a finalitzar el mes, el dimarts 23 d’octubre a les 18 hores, i tenint com a punt de trobada la Casa de Cultura, se celebrarà la primera reunió, després de les vacances estivals, del Fòrum per la Igualtat de Gènere, en què es tractaran diferents temes d’igualtat.