Espai Dona, al costat de les veïnes i els veïns de Burjassot, marxarà contra la Violència de Gènere

11 novembre 2019|Burjassot

Des de 25/11/2019 fins a 25/11/2019

autobús manifestación violencia género

Com a colofó a les activitats programades per a commemorar el Dia Internacional de l’eliminació de la Violència contra la Dona, Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, dirigit per l’alcalde del municipi, Rafa García, marxarà a València dilluns que ve 25 de novembre, contra la Violència de Gènere. Una acció reivindicativa a la qual, com cada any, es convida a participar a totes i tots els veïns de Burjassot.

Espai dona posarà a la disposició de les persones interessades a participar en la marxa un autobús que les portarà a la marxa i que eixirà des de la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot a les 17.30 hores del citat dia.

Totes aquelles persones que vulguen participar en aquesta, han de posar-se en contacte amb Espai Dona per a reservar la plaça d’autobús. Es pot fer enviant un correu electrònic a serveidinamitzacio@ayto-burjassot.es, acostant-se a la seu d’Espai dona, situada al carrer Colom, 40 , o bé telefonant al 96 390 67 18. En els tres casos, caldrà indicar les dades de contacte de les persones que participaran en la marxa eixint des de Burjassot.