Espai Dona llança la campanya “Deixa’m, deixa’m ser. Els joguets no tenen sexe”

29 novembre 2017|Burjassot

Des de 01/12/2017 fins a 01/12/2017

Cartel Espai Dona. Talleres Igualitarios

Després d’uns dies d’intensa activitat en els quals Burjassot s’ha implicat de ple contra la violència de gènere, en aquest mes de desembre Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, dirigit per la Regidora Lluna Àrias, ha llançat la campanya “Deixa’m jugar, deixa’m ser. Els joguets no tenen sexe”.

Així, divendres que ve 1 de desembre a les 18 hores en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura celebrarà, de la mà del Grup A Riure, una jornada de tallers igualitaris per a xiquetes i xiquets, globoflexia, elaboració de xapes, adorns per a l’arbre de nadal, música i animacions…en definitiva, una vesprada festiva de diversió amb independència del sexe d’aquells i aquelles que juguen i participen.

Per a donar a conèixer la campanya, des d’Espai Dona s’estan fent arribar a tots els centres Educatius, tendes de joguets i espais municipals, el TRÍPTIC EXPLICATIU DE LA CAMPANYA amb la finalitat de sensibilitzar a les famílies sobre la importància d’educar en el joc no sexista per a aconseguir una societat més igualitària.

Des d’Espai Dona, han assenyalat que són tres les tendes de joguets de Burjassot que ja col·laboren en la campanya: Juguetería Casa Los Chicos, Juguetería Don Dino i Ducaval.