Espai Dona organitza la conferència “Lidera el teu futur” sobre les claus del lideratge de les dones en l’empresa

17 gener 2017|Burjassot

Espai Dona, el Servei d’Atenció Integral a les Dones de Burjassot, que dirigeix Lluna Àrias, ha organitzat una conferència sobre “lideratge transformacional per a l’enfortiment de comerciants, autònomes i usuàries d’Espai Dona. Una xarrada que se celebrarà divendres que ve 27 de gener, a partir de les 20 hores, en la Sala Polivalent del Centre Cultural Tívoli.

La iniciativa, que té per títol “Lidera el teu futur”, pretén oferir a aquestes dones algunes claus per a maximitzar les possibilitats d’èxit i bones pràctiques organitzatives en el si d’empreses i altres organitzacions, les característiques d’un bon lideratge així com els diferents estils que existeixen, com innovar en la gestió dels equips de treball i la direcció de l’organització.

La conferència estarà impartida per Maria Bastidas, presidenta de l’Associació de Desenvolupament Comunal de Perú, treballadora social i experta en gènere. És gratuïta, però hi ha places limitades. Cal formalitzar la inscripció, abans del 25 de gener, en la seu d’Espai Dóna, (c/Colón, 40), en horari de 9:30h a 15h, cridant al telèfon 96 390 67 18 o enviant un correu electrònic a serveidinamitzacio@ayto-burjassot.es o espaidona.admin@ayto-burjassot.es. A més, hi haurà un servei de ludoteca, amb reserva prèvia, per a les persones assistents que ho requerisquen i, donada l’hora de començament de l’activitat, a meitat de la mateixa es realitzarà una pausa per a oferir un xicotet apertitiu.

La regidora Lluna Àrias ha explicat que “aquesta és també una de les línies en les quals volem treballar, i estem treballant de fet, des d’Espai Dona, la de fomentar l’emprenedoria entre les dones i dotar-les d’eines que les ajuden en la seua important tasca dinamitzadora en el nostre poble“.

L’activitat compta amb la col·laboració de CEMEF, l’empresa pública municipal depenent de l’Ajuntament de Burjassot, que dirigeix el regidor Roc Senent.