Espai dona posa en marxa al desembre la campanya “Deixa’m jugar, deixa’m ser” i proposa un contacontes per a totes les edats

5 desembre 2019|Burjassot

Des de 13/12/2019 fins a 13/12/2019

Contas i contes

El mes de desembre també serà d’intensa activitat per a Espai dona, el servei municipal atenció integral a les dones de l’Ajuntament de Burjassot coordinat des de la Regidoria d’Igualtat i Feminisme, dirigida per l’Alcalde de la localitat, Rafa García.

El servei municipal ha posat en marxa aquest mes la campanya de sensibilització enfront del joc sexista “Deixa’m jugar, deixa’m ser”, que es donarà a conéixer entregant en els centres escolars de Burjassot i en els centres municipals, així com en diversos comerços, els tríptics explicatius d’aquesta.

En els tríptics, a través d’explicacions senzilles, es pot veure com “el joc és una activitat necessària que va conformant la personalitat dels xiquets i de les xiquetes”, remarcant que no tenen sexe i que és “la nostra responsabilitat educar als xiquets i les xiquetes en igualtat de gènere”.

A més del desenvolupament de la campanya, Espai dona ha programat per al divendres 13 de desembre, a les 17.30 hores a la Casa de Cultura, un contacontes per a tots els públics de 2 a 99 anys amb perspectiva de gènere de la mà d’Ameba teatre.

“Contas i contes, contes per a una Igualtat de Gènere” arriba al citat espai municipal treballant, de manera simple, accessible i lúdica diferents qüestions en matèria de rols i estereotips propis del dia a dia des d’una perspectiva de gènere. Històries divertides que conviden a reflexionar amb l’habitual frescor i desimboltura que caracteritza aquestes activitats per a gaudir amb tota la família.