Espai Dona, situat ara a la Casa de Cultura

4 setembre 2020|Burjassot

Despacho Espai Dona septiembre 2020
Foro Espai Dona

Dins de la remodelació general d’espais que, abans de l’estiu, l’Ajuntament de Burjassot va dur a terme en diferents àrees i departaments municipals, Espai Dona ha sigut un dels departaments que ha canviat d’ubicació física, començant una nova etapa a la Casa de Cultura.

Així, el Servei Municipal d’Atenció Integral a les Dones de la Regidoria d’Igualtat i Feminisme de l’Ajuntament de Burjassot es troba en la tercera planta de la Casa de Cultura (c/ Mariana Pineda, 93-95) i té, com a telèfons de contacte, el 96 316 06 30 / 96 390 67 18. L’horari d’atenció d’Espai Dona és, actualment, de dilluns a divendres de 9h a 14h.

A causa de la situació actual generada per la COVID-19, és necessari sol·licitar cita prèvia, telefònicament, per a qualsevol consulta i/o visita a Espai Dona, cites que seran gestionades pel personal del servei. Les persones que necessiten posar-se en contacte amb Espai Dona també tenen a la seua disposició un correu electrònic de contacte que és espaidona.admin@ayto-burjassot.es.