Espai Dona i la UPCCA imparteixen xarrades sobre prevenció de violència de gènere en els centres educatius

4 novembre 2019|Burjassot

Espai Dona 25N 2019

L’Ajuntament de Burjassot, dins de les accions que des de l’àrea d’Igualtat i Feminisme, dirigida per l’alcalde del municipi, Rafa García, es desenvoluparan per a commemorar el Dia Internacional de l’eliminació de la Violència contra la Dona, que se celebra a tot el món el 25 de novembre, ha programat la celebració de divuit xarrades en els centres educatius del municipi.

Aquestes xarrades s’emmarquen dins del programa “De *qui depén? Depén del teu!”, i s’impartiran per part d’Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, en col·laboració amb la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives del Consistori (UPCCA).

Els centres educatius que participaran són els IES Vicent Andrés Estellés, Comarcal, Federica Montseny i Joan XXIII, el Taller de Jardineria del Centre Socioeducatiu Díaz Pintado i els cursos que s’imparteixen des de CEMEF.

A més, tots dos serveis, Espai Dona i la UPCCA realitzaran un programa especial a Burjassot Ràdio, 93.8 FM el divendres 22 de novembre, a les 13.00 hores, relacionat amb aquestes xarrades.