“Joker” visita el Centre Cultural Tívoli aquest cap de setmana

8 octubre 2019|Burjassot

Des de 11/10/2019 fins a 13/10/2019

joker

Serà el protagonista indiscutible de la pantalla del Tívoli aquest cap de setmana. “Joker” arribarà a Burjassot, dins de la programació cinematogràfica del mes d’octubre, dirigida per Todd Phillips i amb el protagonisme indiscutible de l’actor Joaquin Phoenix.

Les sessions seran divendres i dissabte a les 19.00 i a les 22.30 hores i el diumenge a les 16.30 i a les 19.30 hores. El preu de l’entrada és de 4 euros i pot adquirir-se per internet o en la taquilla del cine Tívoli, des d’una hora abans de l’inici de la projecció.

Joker mostrarà per primera vegada els orígens de l’icònic archienemic per excel·lència de Batman. La història segueix de prop la vida d’Arthur Fleck, un home amb problemes psiquiàtrics que viurà una sèrie d’esdeveniments que li faran convertir-se en un dels grans vilans de DC Comics.

La cinta està dirigida per Todd Phillips, qui co-escriu el guió del film al costat de Scott Silver. Joaquin Phoenix lidera l’elenc principal i completen el repartiment els actors Robert De Niro, Zazie Beetz, Brett Cullen o Frances Conroy, entre altres.

Per a tancar el mes, “Joker” li passarà el testimoni a “Abominable” i a Alejandro Amenábar, amb la seua última pel·lícula “Mientras dure la guerra”, que es projectaran del 25 al 27 d’octubre.