La II Fira de l’Orquídia arriba a Burjassot

21 març 2022|Burjassot

Des de 25/03/2022 fins a 27/03/2022

Cartel II Feria Orquídeas 25 al 27-03-2022

Amb tot preparat i desitjant que siga un cap de setmana d’allò més especial, l’associació Amics de les Orquídies de Burjassot (AOB) celebrarà aquest cap de setmana, del divendres 25 al diumenge 27 de març, la II Fira de l’Orquídia, un esdeveniment que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a traés de la Regidoria de Mercats, dirigida per Rosa Cosa, i de CEMEF.

La Fira, que se celebrarà en l’antic Mercat Municipal, obrirà les seues portes el divendres a les 17.00 hores amb una gran varietat d’expositors i planteristes arribats des de diferents punts del país, Portugal, Alemanya i els Estats Units. A les 19.00 hores tindrà lloc la inauguració de la Fira i, a partir d’aqueix moment, se succeiran les activitats programades. El dissabte i el diumenge, l’horari de la Fira serà de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores.

El dissabte a les 10.30 hores tindrà lloc la xarrada impartida per Lourdes Sio en la qual parlarà sobre el mite de l’Orquídia Negra, les estratègies de pol·linització o els Cymbidium, entre altres temes. A les 13.30 hores, tindrà lloc la primera fira de regals per part dels col·laboradors i, per la vesprada, a les 17.00 hores, tindrà lloc la xarrada sobre plantes medicinals de la Comunitat Valenciana, a càrrec de Fernando Feliu i Aurelio Peña. A les 19.30 hores la tercera xarrada de la jornada serà sobre productes fitosanitaris i el seu ús i estarà impartida per José Martínez, de Todoorquídea. La jornada es tancarà amb una nova rifa de productes.

El diumenge 27 de març, a les 11.00 hores, tindrà lloc el taller de trasplantament d’orquídies, a càrrec de Tomás Martínez, component de l’associació AOB i, a les 13.00 hores, tindrà lloc una tercera i última rifa.

Durant tota la fira es podran visitar els diferents expositors, realitzar compres i admirar la bellesa de les orquídies i de la resta d’espècies que els planteristes exposaran.

Tota la informació sobre la fira, el programa d’activitats, expositors i col·laboradors pot consultar-se en la web de l’entitat, www.orquiburjassot.org.