Tres noves pel·lícules arriben a la pantalla del cinema Tívoli l’últim cap de setmana de novembre

20 novembre 2019|Burjassot

Des de 29/11/2019 fins a 01/12/2019

Si yo fuera rico
Mientras dure la guerra

El cinema en valencià torna al Tívoli amb la projecció de “Once piece: estampida” les sessions de la qual seran el divendres 29 de novembre a les 19.00 hores i el diumenge 1 de desembre a les 16.30 hores. Es tracta d’una pel·lícula d’animació dirigida per Takashi Otsuka, encarregat de portar a la gran pantalla la sèrie manga creada per Eiichiro Oda en 1997 i autor de la història d’aquest llargmetratge en el qual hi haurà retrobaments, aventures, carreres amb vaixell i milers d’absurdes anècdotes entre els pirates protagonistes del film. Un lliurament que suposarà el retorn d’alguns dels vells personatges d’aquest anime que portaven anys en l’ombra.

Amb Álex García, Alexandra Jiménez i Adrián Lastra com a protagonistes arribarà al Tívoli la comèdia espanyola “Si yo fuera rico”, amb projeccions el divendres 29 i el dissabte 30 de novembre a les 22.30 hores. La pel·lícula conta la vida de Santi que sembla estar dirigint-se al fracàs més absolut. Fins que, de la nit al dia, la seua sort canvia completament. Santi aconsegueix tornar-se ric, molt ric. L’únic problema al qual s’enfronta és que no pot explicar res de l’assumpte als seus amics ni a la seua ex, perquè Santi està en ple procés de divorci.

Finalment, “Mientras dure la guerra”, torna al Tívoli amb noves projeccions el dissabte 30 de novembre a les 19.00 hores i el diumenge 1 de desembre a les 19.30 hores. La nova pel·lícula de Alejandro Amenábar situa a l’espectador a l’Espanya de l’estiu de 1936. El cèlebre escriptor Miguel de Unamuno decideix donar suport públicament la revolta militar que promet portar ordre a la convulsa situació del país. Immediatament és destituït pel govern republicà com a rector de la Universitat de Salamanca. Mentrestant, el general Franco aconsegueix sumar les seues tropes al front sublevat i inicia una reeixida campanya amb la secreta esperança de fer-se amb el comandament únic de la guerra.

La deriva sagnant del conflicte i l’empresonament d’alguns dels seus companys i amics provoca que Unamuno comence a qüestionar la seua postura inicial i a sospesar els seus principis.