Aquest divendres, 29 de juny, Burjassot celebra la seua nit de compres i tapes

25 juny 2018|Burjassot

Des de 29/06/2018 fins a 29/06/2018

Nit Oberta junio 2018

Burjassot viurà una vesprada/nit de divendres, la del pròxim 29 de juny, molt especial i és que els seus comerços donaran la benvinguda l’estiu celebrant el seu “Nit Oberta”. Un esdeveniment comercial promogut des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF, juntament amb l’Associació de Comerços i Serveis del municipi i l’Associació d’Hostalers Reunits Activament de Burjassot (AHORA Burjassot).

Els comerços del municipi tindran obertes les seues portes fins a les 23 hores, amb interessants descomptes i ofertes i, des de l’àrea hostalera es prepararan les millors i més saboroses tapes per a reposar forces durant les compres.

No faltarà en aquesta nit tan especial per al comerç local la música, a partir de les 19.30 hores, amb l’actuació de Dixie Jumble, Bandidos, Mes Trío i Peces de ciudad, formacions musicals que actuaran per diferents punts de Burjassot.

Música, ofertes, bones tapes…no hi ha excusa per a gaudir d’aquesta nova acció de foment del comerç local de Burjassot que dóna la benvinguda a l’estiu.