Eternals, Una familia feliz 2 i Way Down, pròximes estrenes al cinema Tívoli

15 novembre 2021|Burjassot

Des de 19/11/2021 fins a 21/11/2021

Una familia feliz

El cinema Tívoli de Burjassot segueix endavant amb la seua programació de novembre i, el pròxim cap de setmana, amb sessions del divendres 19 al diumenge 21, arriben tres nous títols de recent estrena a la sala fosca del carrer Josep Carsí: una bona dosi de ciència-ficció i súperherois amb Eternals, diversió “animada” amb “Una familia feliz 2” i una bona xutada d’adrenalina amb “Way Down”.

Basada en els personatges creats per Jack Kirby en 1976 per a MARVEL, Eternals ha sigut produïda per Marvel Studios i distribuïda per Walt Disney Studios Motion Pictures i és la pel·lícula número 26 en l’Univers cinematogràfic de Marvel (MCU). La història, no recomanada per a menors de 12 anys, que abasta milers d’anys, presenta a un grup d’herois eterns forçats a eixir de les ombres per a reunir-se contra l’enemic més antic de la humanitat, els Desviants. Dirigida per l’oscaritzada Chloé Zhao (Nomadland), compta amb un repartiment de luxe entre els quals destaquen Angelina Jolie, Kit Harington o Salma Hayek. Eternals, amb la seua bona dosi d’adrenalina, ciència-ficció i fantasia, tindrà les seues projeccions en el Tívoli el divendres 19, a les 22:30h i el dissabte 20, a les 19:30h.

Canviant de terç, grans i menuts tenen també el pròxim cap de setmana una proposta de cinema d’animació amb l’arribada al Tívoli de “Una familia feliz 2”, que narra les noves aventures del matrimoni Whisbone i els seus dos fills, tots ells reconvertits en monstres. En aquesta seqüela de “Una familia feliz” (2017), el guió de la qual ho signa l’escriptor David Safier, la família Starr planeja capturar a tots els éssers monstruosos del planeta, per mitjà de la seua filla Mila, i utilitzar el secret de la seua longevitat en benefici propi. Quan la bruixota Bava Yaga, que ha deixat de ser malvada, es converteix en objectiu, els Whisbone no tindran un altre remei que tornar a transformar-se en monstres si volen tindre alguna oportunitat de salvar a la seua amiga. La pel·lícula, per a tots els públics, es projectarà en el Tívoli el divendres 19, a les 19:30h i el diumenge 21 a les 16:30h.

Per a completar la cartellera del cap de setmana, arriba al cinema de Burjassot Way Down, amb dues projeccions: el dissabte 20, a les 22:30h i el diumenge 21, a les 19:30h. Dirigida per Jaume Balagueró i protagonitzada, entre altres, per Freddie Highmore i Liam Cunningham, i amb Luis Tosar i José Coronado com a excel·lents secundaris. Amb factura americana però ànima espanyola, aquest thriller d’acció presenta a uns caçatresors liderats per Walter que, durant el Mundial de futbol de 2010, planegen robar el Banc d’Espanya a Madrid. Aquesta vegada l’objectiu no és diners, sinó tres monedes que ells mateixos van rescatar d’un antic navili espanyol i que el govern d’Espanya els ha arrabassat de les mans. Per a això els falta la peça més important del puzle: algú capaç d’esbrinar com entrar en un dels llocs més inexpugnables de la terra. Per a això apostaran totes les seues cartes a un jove enginyer anomenat Thom.

Les persones que vulguen gaudir de les pel·lícules a Burjassot poden fer-ho per un preu únic d’entrada de 4 euros. Les entrades es poden adquirir telemàticament en www.cinetivoli.es o en la taquilla de la sala (carrer Josep Carsí, 50) des de 45 minuts abans de l’inici de les projeccions, aproximadament. El protocol COVID-19 actual al cinema Tívoli obliga a l’ús de la mascareta, a excepció de quan s’estiga consumint menjar o beguda.