Èxit del Mercat Medieval Solidari de la Falla Nàquera- Lauri Volpi

24 setembre 2018|Burjassot

Mercado Lauri Volpi

El temps ha acompanyat aquest cap de setmana a la Comissió de la Falla Nàquera- Lauri Volpi de Burjassot en la celebració del seu Mercat Medieval Solidari per a la lluita contra el càncer. El carrer Lauri Volpi i els seus adjacents, han sigut durant tot el cap de setmana un formiguer de veïns i de veïnes que han col·laborat per la gran causa a la que dóna suport la Comissió fallera.

No podia faltar a una cita tan especial i tan important per al municipi l’alcalde de Burjassot, Rafa García que, acompanyat de la regidora de Falles, Estefanía Ballesteros, el regidor de Festes, Manuel Pérez Menero, la Regidora d’Educació, Olga Camps i la Regidora Amparo Palanca, va voler donar tot el seu suport a la Falla i col·laborar en la lluita contra la malaltia.

Comptant amb diferents parades, com la tómbola, la llibreria o la teteria, i amb la participació d’entitats com Kanguros_LV, tot la recaptació del cap de setmana s’entregarà a la Junta Local contra el Càncer de Burjassot, que també va estar present durant tot el cap de setmana venent diferents productes així com l’esperada loteria de Nadal.