Extraviados, Skatuttipresto, La Caravana i Bajoqueta Rock, protagonistes del Sant Rock Music Sound a Burjassot

30 juliol 2015|Burjassot

En l’equador de les festes en honor a Sant Roc, Burjassot continuarà vivint uns dies de grans activitats en els quals la música serà la protagonista indiscutible. Els dies 12 i 13 d’agost el Sant Rock Music Sound i l’actuació de l’Orquestra Imagen, seran els plats forts de la programació preparada des de la Regidoria de Festes, encapçalada per Manuel Pérez Menero, i la Clavaria de Sant Roc 2015.

Una vegada més, la plaça de l’Ajuntament de Burjassot serà el punt de trobada de l’activitat festiva per a tot el municipi. El primer dels dies, el dimecres 12 d’agost, a partir de les sis de la vesprada, tots els xiquets del municipi que vulguen participar en una divertida vesprada infantil repleta de jocs, podran gaudir d’inflables patrocinats per Trapemar. A més es comptarà amb una Gran Pequedisco, patrocinada pel Grup a Riure, un espectacle infantil amb el qual els xiquets passaran una vesprada inoblidable jugant i fent entretingudes activitats al costat dels seus amics al ritme de la música. En finalitzar i per a reposar forces, es procedirà al repartiment d’orxata i fartons, activitat patrocinada per Òptica Alcocer.

A la nit, a les 23.00 h, començarà en la mateixa plaça de l’Ajuntament l’esperat Sant Rock Music Sound, un festival en el qual es comptarà amb l’actuació dels grups burjassoters Extraviados, Skatuttipresto i La Caravana, a més, es comptarà amb el grup musical Bajoqueta Rock que posarà punt i final al festival i a la nit.

L’endemà, el dijous 13 d’agost, les activitats començaran a partir de les 18.00 h, novament en la plaça de l’Ajuntament on tindrà lloc l’Oktober Fest, festa d’origen alemany que acostarà als presents en la mateixa a la seua cultura mitjançant la música i la gastronomia, ja que hi haurà parades de menjar. A més, una hora més tard, es farà repartiment de Frankfurt, menjar típic alemany, de la mà de la Clavaria de Sant Roc 2015, organitzadors de l’activitat.

No cal oblidar que la música també serà protagonista de la nit, ja que, a partir de les dotze, i novament en la plaça de l’Ajuntament, es podrà gaudir amb el gran ventall musical que portarà a les festes patronals l’Orquestra Imagen que, patrocinada per la Regidoria de Festes, oferirà un espectacle en el qual ballar i cantar seran la clau, fent d’aquesta una nit que serà difícil d’oblidar per a tots els veïns del municipi que desitgen assistir.