Fernando Morala Salamanca presenta el llibre “Destilando la vida I: La vida hecha palabras”

11 abril 2017|Burjassot

Des de 07/04/2017 fins a 07/04/2017

destilando vida

A partir de les diferents vivències i realitats que les persones es van trobant en el seu dia a dia, naixen frases o pensaments que transmeten les emocions o les idees que cadascuna d’elles s’han format. Aqueixes frases, les que ell mateix ha creat i escrit a partir de les seues pròpies vivències, són les que Fernando Morala Salamanca ha plasmat en el seu llibre “Destilando la vida I: La vida hecha palabras”, que presentarà divendres que ve 7 d’abril a les 19 hores en la Casa de Cultura de Burjassot.

Una presentació, inclosa dins de la programació d’activitats del Mes del Llibre de les Biblioteques Municipals, que comptarà també amb la presentació del documental “Los pasos cortos”, realitzat per Alejandro Morala Girón, fill de Fernando, que té, dins de les seues finalitats, la recollida d’ajuda per a Síria i per a altres projectes socials locals.

“Destilando la vida I: La vida hecha palabras” arreplega 2.000 de les més de 18.000 frases que Fernando ha anat escrivint al llarg de quaranta anys i que arrepleguen i amaguen vida, perquè el propi autor creu “que és vida allò que s’amaga en cadascuna d’elles“. Nascut a Salamanca, Fernando ha treballat en diferents col·legis, a més de també en centres d’atenció social, de protecció de menors…de fet, en l’actualitat ho fa en la Colònia Sant Vicent Ferrer, a Burjassot. Ha col·laborat també amb diverses ONG i institucions socials.