Ferran Masià i les seues creacions “De la noche al día”, seran els protagonistes de la nova exposició de la Casa de Cultura

30 maig 2019|Burjassot

Des de 17/06/2019 fins a 28/06/2019

Expo FERRAN MASIÀ- De la noche al día junio 2019

Dilluns que ve 17 de juny, la Casa de Cultura de Burjassot inaugurarà, a les 19 hores, una nova exposició. Una mostra cuidada, realitzada amb el més mínim detall i que, de segur, no deixarà indiferent als seus visitants.

“De la noche al día” és el nom de l’exposició que arriba de la mà de l’artista Ferran Masià Pou, el qual exposarà prop de 40 pintures realitzades en acrílic sobre llenç o taula. Masià portarà a la Casa de Cultura paisatges urbans captats entre la posada i l’eixida del sol quan, en moltes ocasions,  explica l’autor, “he comptat tan sols amb la lluna o amb la llum dels carrers o de les cases” per a captar el que vol transmetre amb els seus quadres.

Quant a l’estil emprat en les seues creacions pictòriques, ell mateix el descriu com a “impressionisme quant al color i vidriera i il·lustració quant a la línia o el dibuix”, de fet, es podria semblar a “els còmics, en les seues formes i amb colors com els que utilitzava Van Gogh”.

En la mostra també hi haurà punts emblemàtics de Burjassot com l’Església de Sant Miquel o Les Sitges, vistos des d’una perspectiva diferent i a través d’una bellesa sense igual.

La mostra podrà contemplar-se, de dilluns a divendres de 9 a 21 hores, fins al 28 de juny.