“Festivart”, nova exposició en la Casa de Cultura de Burjassot

12 juny 2017|Burjassot

Des de 13/06/2017 fins a 23/06/2017

Cartel Festivart

Coincidint amb la celebració, dissabte que ve, 17 de juny, a partir de les 10 hores, del II Festival Consciencia Urbana de Burjassot, la Sala A d’exposicions de la Casa de Cultura obrirà les seues portes a l’art urbà en una nova mostra.

El dimarts 13 de juny, a les 19 hores, s’inaugurarà l’exposició “Festivart” que presentarà un conjunt de grafits realitzats en anteriors edicions del festival. La inauguració comptarà amb l’assistència dels components de l’associació Grow Up, artífexs de la mostra i del festival, que aprofitaran per a explicar com es va a desenvolupar el mateix i tot el que oferirà a les persones que es passen per la Casa de Cultura. L’exposició “Festivart” podrà visitar-se fins al 23 de juny. 

De la mà de l’Agència Jove, el servei d’atenció als joves de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, i de tres joves del municipi, Nacho Cano, Mawe, Xema González, Zoen, i Christian Enríquez, Elrond, vinculats a les diferents disciplines relacionades amb el concepte de cultura urbana, naixia l’any passat el Festival Consciencia Urbana. Una acció per als joves que, donat el seu gran èxit, enguany tornarà a omplir de públic l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot.