Cap de setmana de grans èxits esportius per al Club de Gimnàstica Rítmica L’Almara

9 juny 2022|Burjassot

ALMARA- Fase provincial

El passat cap de setmana tenia lloc, a Cullera, la fase provincial del Trofeu Federació de Gimnàstica Rítmica i els resultats per a les esportistes burjassoteres no han pogut ser millors.

Quatre medalles d’or, una de plata, una de bronze i quatre reconeixements és el resultat final d’uns dies de nervis i d’emoció per a les gimnastes que no han pogut realitzar una millor actuació.

Les medalles d’or han sigut per al conjunt prebenjamí N2, format per Noelia, Victoria, Carlota, Vera, Irina i Alba; per al duo Sub 7 format per Noa i Martina i per a l’equip infantil mitjà format per Noa i Sandra. L’última de les medalles d’or ha sigut per a Irene Peralvarez, en aleví bàsic.

Claudia Madrid s’alçava amb la plata juvenil mitjà i Carolina Montesinos, en júnior avançat, aconseguia la medalla de bronze.

També han rebut esments l’equip infantil bàsic, format per María i Paula, classificat per a l’Autonòmic; l’equip infantil bàsic, format per Carla i Arantzazu, classificat també per a l’autonòmic i l’equip aleví bàsic format per Lizka i Lorena.

Finalment, i a l’espera de confirmació per part dels jutges, també han rebut un esment Mireia Muñoz, cadet bàsic i Estela Morales i Marta Riera, en infantil bàsic.

En el cas de les gimnastes d’absolut, es van desplaçar a Vitòria per a participar en el III Open Internacional de Vitòria. I, els resultats també han sigut molt satisfactoris per al club. Naira Martínez va ser or en corda i Celia Rodríguez en corda i pilota. Per part seua, Blanca Rodríguez va ser or en aro i pilota i primera en la classificació general.

Diana Zabolotna va aconseguir l’or en pilota i cinta i el quart lloc en la classificació general, empatada amb la tercera millor nota. Finalment, el conjunt sènior es va alçar també amb el primer lloc.

Enhorabona a totes!