Cap de setmana d’intensa activitat per a l’Entitat Cultural Valenciana “El Piló” de Burjassot

20 setembre 2022|Burjassot

Des de 23/09/2022 fins a 24/09/2022

L’Entitat Cultural Valenciana “El Piló” de Burjassot viurà, el 23 i 24 de setembre, un cap de setmana d’intensa activitat amb la celebració del XX Festival de Folklore Valencià. Una cita amb el folklore que El Piló ha organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Cultura i Joventut, dirigida per Javier Naharros.

Així, el divendres 23 de setembre, a les 20.00 hores, la primera activitat serà a la Casa de Cultura, on tindrà lloc la Mostra de Folklore Tradicional que tindrà com a grup convidat al “Grup Folklòric És Rebost”, de Maó. Després d’aquesta primera actuació, serà el torn del Grup de Danses “El Piló” de Burjassot. 

Una vegada finalitzada aquesta primera part de la vesprada, es desenvoluparà “València és música”, que compta amb el patrocini de la Diputació de València. Aquesta segona part de la vesprada comptarà amb l’actuació del grup de Cant d’Estil, l’Escola de Tabal i Dolçaina i el Grup de Danses del Piló.

La segona cita del cap de setmana serà el dissabte 24 de setembre, també a la Casa de Cultura, a partir de les 19.00 hores. En aqueix moment començarà el XX Festival de Folklore valencià “El Piló”. XIV Memorial “Enric Martí”. En aquest esdeveniment tan especial, que reuneix cada any a desenes de veïnes i veïns de Burjassot, es comptarà amb la participació del “Grup de ball Dansaires del Tramusser d’Almussafes” i del “Grup Folklòric És Rebost”, de Maó. Per a tancar la vesprada, serà el torn del Grup de Danses, Rondalla, Cant d’Estil i l’Escola de Tabal i Dolçaina dels amfitrions, “El Piló”.

Com és habitual, l’entitat burjassotera convida a la ciutadania al fet que gaudisca d’aquestes dues vesprades de folklore i tradició valenciana.