Finalitza el curs 2021-2022 per als Programes Formatius de Qualificació Bàsica de CEMEF

23 juny 2021|Burjassot

Entrega diplomas PFCB 23-06-2021

El jardí de la seu de CEMEF SLU, el Centre d’Estudis, Ocupació i Formació de Burjassot, ha sigut el marc aquest matí (21-06-2021) per al lliurament de diplomes a l’alumnat dels Programes Formatius de Qualificació Bàsica *PFCB) que, amb aquest acte, finalitza el curs 2021-2022, iniciat el mes de setembre.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, juntament amb la regidora delegada de Promoció d’Ocupació, Rosa Coca i la regidora d’Educació, Manuela Carrero, han acompanyat tant als alumnes com als professors i a l’equip de CEMEF responsable dels PFCB. Tots ells han animat a l’alumnat present a continuar formant-se per a, així, poder millorar les seues oportunitats d’ocupabilitat de cara al seu pròxim futur laboral.

Els PFCB estan dirigits a joves d’entre 16 i 21 anys i constitueixen una oferta formativa adaptada a les necessitats específiques de l’alumnat que ha abandonat l’ensenyament reglat sense haver aconseguit els objectius previstos en l’Educació Secundària Obligatòria. En l’edició que hui ha finalitzat, els PFCB s’han desdoblegat en quatre especialitats formatives: lampisteria, soldadura, jardineria i cuina, i en elles s’han format prop de 60 alumnes que, durant nou mesos, han rebut formació teoricopràctica amb la finalitat d’aconseguir el certificat de professionalitat de nivell 1 de l’especialitat triada.