Guanyeu una mocadorada amb #JoEstimeLliure i #EstimemEnValencià, la nova campanya d’Aviva Burjassot per Sant Dionís

1 octubre 2018|Burjassot

Des de 01/10/2018 fins a 05/10/2018

Aviva

El pròxim 9 d’octubre es celebra Sant Dionís, els dia dels enamorats valencians, i per aquest motiu, l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Burjassot, Aviva Burjassot, juntament amb l’Agència de Promoció del Valencià de Montserrat, Aviva Montserrat, ha engegat la campanya “Per Sant Dionís, #JoEstimeLliure #EstimemEnValencià”, que es durà a terme a través de la xarxa social Facebook d’Aviva Burjassot https://bit.ly/2R5DXb1.

La Regidoria de Promoció del Valencià anima les burjassoteres i burjassoters a participar en el concurs, en el qual hi ha un sorteig de dues mocadorades. Per a participar-hi, cal escriure en aquesta publicació de Facebook https://bit.ly/2R5DXb1 un missatge d’amor lliure, sincer, divers o igualitari en valencià i etiquetant un dels vostres amics. Teniu temps de l’1 al 5 d’octubre, dia en què es farà un rifa entre tots els participants. Les dues persones guanyadores podran arreplegar la mocadorada fins al dia 8 d’octubre a l’Agència de Promoció del Valencià de Burjassot.

Per a la regidora de Promoció del Valencià, Maria Viu, l’objectiu d’aquesta campanya és “conéixer els elements d’aquesta celebració valenciana de l’amor, fomentar el comerç local i aprofitar aquesta festa tan nostra per a construir altra forma d’entendre l’amor que ens permeta estimar-nos i gaudir de relacions afectives sanes i amables”.