Grafits, batalla de galls, batukada, tricking i molt més en el I Festival Consciència Urbana de Burjassot

24 maig 2016|Burjassot

Els joves de Burjassot i de tota València tenen una cita dissabte que ve, 11 de juny, en l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot. De la mà de l’Agència Jove, el servei d’atenció als joves de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, i de tres joves del municipi, Nacho Cano (Mawe), Xema González (Zoen) i Christian Enríquez (Elrond), vinculats a les diferents disciplines relacionades amb el concepte de cultura urbana, en aquest dia es celebrarà el I Festival Consciència Urbana.

Una jornada que oferirà un ampli ventall d’activitats, totes gratuïtes, pensades perquè els joves, a partir de les 10 hores, no solament gaudisquen de les mateixes sinó que també es consciencien i sensibilitzen en la lluita contra el càncer. A través de la música, dels grafits, que tindran com a tema principal la lluita contra aquesta malaltia, i de la resta d’activitats, es vol mostrar als joves la importància de lluitar contra el càncer i la necessitat de donar suport a aquelles persones que estan passant pel mateix.

Com s’ha assenyalat, el festival començarà a les 10 hores amb l’exhibició de grafit, que comptarà amb la participació de Folk, Nels, Soez, Taser, Elrond, Zoen, Xolaka, Dime, Nauni, Dank, Chapu i Mawe.

A les 12 hores tindrà lloc la competició de tricking, un esport extrem d’expressió corporal, derivat de disciplines marcials com el Karate, el Taekwondo o la Capoeira que, a més, incorpora moviments de gimnàstica artística i break dance. Cada moviment, és anomenat trick (truc) i, a més de la realització dels tricks, allò que busca el tricker és combinar-los a través d’altres moviments, transicions, per a aconseguir combinacions o combos de molts moviments. Al matí també tindrà lloc la unió de batukades, entre les quals no faltaran Dakitu i Batrukiu.

La vesprada començarà a les 17 hores amb el directe d’Errecé, Soen (Efec) i Elekipo&Efer i a les 20 hores serà la batalla de galls, per a la qual és necessari inscriure’s, enviant un vídeo al correu seleccionconcienciaurbana@gmail.com. La batalla comptarà amb la participació de DJ Lasky.

Un complet dia d’activitats per als joves que s’uniran a la lluita i la sensibilització contra el càncer.