Gran actuació del Club Atlantis Sincro Burjassot en la Lliga de Figures de la Comunitat Valenciana

26 gener 2016|Burjassot

El Club Atlantis Sincro de Burjassot ha participat amb èxit en la segona jornada de Lliga de Figures de la Comunitat Valenciana, celebrada el cap de setmana passat en la piscina del Parc Central de Torrent.

El club burjassoter, actual campió autonòmic de rutines en l’especialitat de combo en aleví i infantil, campió júnior i subcampió aleví en l’especialitat d’equips i subcampió aleví en duos, va participar, al costat d’altres huit clubs de sincronitzada de la Comunitat, en les tres categories que es disputaven, aleví, infantil i junior, i els resultats van ser molt satisfactoris.

En categoria aleví la nadadora millor classificada va ser Irene Sánchez, amb un tercer lloc, seguida de Luna Lorca, huitena, Sarah Clemente va quedar catorzena i Selene Álvarez quinzena. La posició dihuitena va ser para María León, la dinovena per a Paula Reig i la vint-i-novena per a Silvia Miralles.

Lucía Sánchez va ser la nadadora millor classificada en categoria infantil amb un gran setzé lloc, seguida d’Ivana Lamberto en el disseté. Paula Alcaide va quedar en vint-i-cinquena, Laura Quilez en la posició vint-i-huit, Lucía Hamerlinck en la trenta-tres, seguida de Laia Molines, en la trenta-set i Gaia Andreu en la trenta-nou. Finalment, en categoria junior, la nadadora Paula González va quedar classificada en seté lloc.

La tercera jornada de la Lliga tindrà lloc ja en el mes de maig, els dies 14 i 15, a Alacant, i en la mateixa s’establirà la classificació definitiva de la competició. Però, abans de la mateixa, l’Atlantis Sincro participarà en diferents competicions de natació sincronitzada, com són les jornades de proves de nivell autonòmic i nacional, els campionats de figures i els de rutines, tant a nivell de promoció com a autonòmic, així com en el Campionat d’Espanya d’estiu.

El club també tindrà representació en el Campionat d’Espanya Aleví-Infantil d’hivern que tindrà lloc a primers de març a Alacant.