Horta i vi, nova Ruta per l’horta a Burjassot

25 abril 2019|Burjassot

Des de 25/05/2019 fins a 25/05/2019

huerta y vino

L’últim cap de setmana del mes de maig, Burjassot proposa a les seues veïnes i veïns una nova Ruta per l’Horta gratuïta i guiada per professionals de la mà de l’Oficina de Sostenibilitat Local, dirigida per la regidora de Medi Ambient Lluna *Àrias.

La ruta, que tindrà lloc el dissabte 25 de maig, tindrà en aquesta ocasió com a protagonista a la pròpia horta i al vi ja que es mostrarà com la producció de vi va arribar a ser una activitat econòmica de gran importància a l’Horta Nord. Després de realitzar la ruta, Horta i vi, hi haurà un tast de dos vins valencians elaborats amb les varietats que tradicionalment s’han cultivat en l’horta de València.

Les inscripcions per a formar part de les rutes han de realitzar-se l’Oficina de Sostenibilitat Local, en el telèfon 96 364 95 15, o en el correu electrònic sostenibilitat@ayto-burjassot.es. En el cas de col·legis i associacions que així ho desitgen, podran reservar rutes per a grups, fora de la programació oficial posant-se en contacte amb el servei municipal assenyalat.