II Concurs de Fotografia Fallera “Lauri Volpi”

26 juny 2019|Burjassot

concurso fotografia Náquera Lauri Volpi

La Falla Nàquera-Lauri *Volpi de Burjassot ha posat en marxa una nova iniciativa cultural fent públiques, des de la Delegació de Cultura, les bases del seu II Concurs de Fotografia Fallera “Lauri Volpi”; concurs que estarà obert a la recepció d’originals fins al 25 d’octubre.

La finalitat del concurs és premiar la labor artística de professionals o no professionals de la fotografia, “a més de donar a conéixer una mica més el món faller, ja que el tema de les obres ha d’estar relacionat amb la Festa Fallera; el seu ambient, monuments, actes, etc.”, segons ha assenyalat la Comissió.

Podran participar en el concurs totes aquelles persones que així ho desitgen, a partir de 14 anys i la foto haurà de presentar-se en modalitat color. Es podrà presentar un màxim d’una fotografia per participant, amb llibertat en la tècnica, procediments i/o fotomuntatge. Les fotografies hauran de ser originals i no haver sigut premiades en altres concursos o exposicions. El guanyador es portarà un premi de 75€ i una placa commemorativa i, el segon lloc, 40€ i també una placa acreditativa.

Les obres a concurs han de remetre’s a la Falla a través del mail jedi_jedi69@hotmail.com. Les bases poden descarregar-se en el Facebook Falla Nàquera Lauri Volpi o bé demanar-les al citat correu electrònic.

Totes les obres, tant les premiades com les no premiades, seran exposades en la Setmana Cultural de la Falla, en la qual també es farà lliurament dels guardons als premiats.