Inaugurada la nova seu d’APESOL Burjassot

16 abril 2018|Burjassot

Nueva sede apesol
Els socis i sòcies d’APESOL (Associació Provincial de Persones Sordes Los Silos de Burjassot) estaven, el matí del passat dissabte, com a xiquets amb sabates noves. I no és per a menys. Estrenaven nova seu, un ampli local on a partir d’ara, pensen passar moltes hores. Situada en el número 166 del carrer Mendizábal, la nova seu dels membres d’APESOL va quedar inaugurada oficialment amb la visita de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, qui va acudir a la invitació en companyia de la regidora de Serveis Socials, Olga Camps, el regidor de Policia i Tràfic i Esports, Manuel Pérez Menero i la regidora de Cultura, Joventut i Falles, Estefanía Ballesteros.

La nova seu és un local ampli i diàfan que compta, a més, amb una cuina, un magatzem, un despatx i lavabos per a homes i dones. Durant les últimes setmanes, els socis i sòcies d’APESOL s’han encarregat de decorar i donar vida a la seua nova casa, de manera que de les seues parets ja pengen les orles de socis i sòcies de diferents generacions, fotos dels fundadors, un gran quadre del Pati de les Sitges, l’escut de l’entitat i, fins i tot, un rellotge de paret de llenguatge de signes, elaborat per un dels socis de l’associació.

Preguntats per l’alcalde, els socis i sòcies d’APESOL van afirmar sentir-se molt contents i satisfets amb el nou local on, a partir d’ara, es reuniran tots els dissabtes per a dur a terme les seues activitats. A més, tenen ganes d’integrar-se en el seu nou barri, contactar i fer amics amb les associacions i veïns de la zona.