Inaugurats tres “Espais Menuts” en diferents centres socials de Burjassot

26 maig 2017|Burjassot

Inauguración Espai Menut

 

En el marc de la celebració de la XXXI Setmana dels Majors de Burjassot, ha tingut lloc la inauguració de tres nous espais perquè majors i xiquets interactuen i disposen d’un lloc per a gaudir del temps que passen junts. Es tracta dels anomenats “Espais Menuts” que, des de dijous passat 25 de maig, estan oberts en tres centres socials de Burjassot: el Centre Social La Granja, el Centre Social Vila del Pilar i el Centre Social Tierno Galván. Una iniciativa intergeneracional promoguda des de la Regidoria de Serveis Socials, que dirigeix Olga Camps.

La inauguració d’aquests nous espais va comptar amb la presència de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, la regidora de Serveis Socials, Olga Camps, la regidora de Benestar Social, Lluna Àrias i el regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent.

Durant la setmana, sobretot a les vesprades, és molt el temps que xiquets i xiquetes de Burjassot passen amb els seus iaios i iaies. L’objectiu de l’Espai Menut és que ambdues generacions disposen d’un espai on jugar i on compartir aqueix temps que passen junts. A més, el fet que estiguen situats en centres socials facilita que les persones majors puguen departir amb els seus amics o realitzar les seues aficions mentre els seus néts i nétes juguen, al seu costat.