“Infierno bajo el agua” i “Dora la exploradora” tancaran la programació de la Terrassa d’Estiu

6 agost 2019|Burjassot

Des de 27/08/2019 fins a 01/09/2019

Dora la exploradora
Infierno bajo el agua

L’última setmana del mes d’agost porta a la Terrassa d’Estiu dues noves estrenes amb les quals es tancarà la seua cartellera estival. “Infierno bajo el agua” i “Dora la exploradora” es projectaran del dia 27 d’agost a l’1 de setembre, a les 22.30 hores a l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot.

Suspens, criatures terrorífiques i por per no sobreviure a una catàstrofe natural. Aquests són els ingredients principals de “Infierno bajo el agua”, que es projectarà des del dimarts 27 al dijous 29 a la Terrassa d’Estiu. Una dona queda atrapada en la seua llar de Florida en intentar salvar al seu pare d’un enorme huracà. La seua casa quedarà completament inundada i haurà de lluitar contra horribles monstres que han emergit de les profunditats. Un thriller que promet fer mantindre els ulls ben oberts als espectadors.

I d’una pel·lícula de por a una d’aventures pensada per a tota la família. La nova pel·lícula de “Dora la exploradora”, en la seua versió real, serà l’últim film del cinema d’estiu de Burjassot i es projectarà del 30 d’agost a l’1 de setembre. Acostumada a la jungla i els seus animals, una ja adolescent Dora haurà d’enfrontar-se a una cosa desconeguda per a ella: l’escola secundària. Grans aventures que compartirà amb tots els xiquets i xiquetes de Burjassot.

Una vegada finalitzada la programació de la Terrassa d’Estiu, les projeccions cinematogràfiques tornaran a donar-se cita durant els caps de setmana en el Centre Cultural Tívoli.