Informació sobre les bases per a les Ajudes al Lloguer 2021 per a joves que convoca la Generalitat Valenciana

21 maig 2021|Burjassot

Ayudas al Alquiler para jóvenes 2021

La Generalitat Valenciana, a través de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica ha llançat la convocatòria d’Ajudes al Lloguer per a Joves, corresponents a l’exercici de 2021, l’objectiu del qual és facilitar l’accés i gaudi de l’habitatge en lloguer per als joves.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ja ha publicat les BASES REGULADORES per a sol·licitar aquestes ajudes (20-05-2021), quedant el termini de sol·licitud comprés entre el 21-05-2021 i la data de finalització que s’establisca en la convocatòria.

Enguany, les sol·licituds s’hauran de realitzar de forma exclusivament telemàtica per motius sanitaris, a causa de la COVID-19, amb certificat digital o sistema de clau permanent, seguint les instruccions que apareixen en la pàgina web de la conselleria.

Els beneficiaris/as d’aquestes ajudes seran els menors de 35 anys i podran sol·licitar una subvenció que podria aconseguir fins al 50% de la renda del lloguer. Se subvencionaran els rebuts del lloguer des de l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2021. Per a més informació i per a resoldre dubtes sobre les bases, requisits o el propi procés de sol·licitud, les persones interessades poden telefonar al 96 386 60 00 o escriure un correu electrònic a ajudeslloguer@gva.es.