Iniciades les obres de la nova zona esportiva del Barri de l’Empalme

25 octubre 2019|Burjassot

Empalme zona deportiva

Tal com pot apreciar-se en la imatge que acompanya aquesta informació, les màquines ja han començat a treballar per a transforma un solar del Barri de l’Empalme de Burjassot amb l’objectiu d’adequar-lo per a ús esportiu.

Aquesta acció, que s’emmarca dins de les que està desenvolupant l’Ajuntament de Burjassot per a dotar a tots els barris de zones d’oci i esplai i que té un cost de 20.000€, transformarà el citat solar que comptarà, una vegada finalitzada l’obra, amb una pista de bàsquet i una zona d’skate i patinatge.

En aquests moments, s’està duent a terme l’ordenació de l’espai, iniciat amb el desbrossament de la vegetació existent, poda i retirada de residus de construcció existents dins del perímetre de la parcel·la. Les obres continuaran amb la demolició parcial de la solera de formigó existent per a posteriorment executar una sèrie de rampes destinades al patinatge amb soleres de formigó.

En la zona destinada a la pista de bàsquet modalitat 3×3, se sanejarà la superfície del formigó i es realitzaran totes aquelles tasques necessàries per a la correcta adequació de la zona per a la pràctica d’aquest esport. A més, es col·locarà una canastra de bàsquet d’exterior encastada en el sòl i es pintarà la zona de joc amb el marcat necessari. En el cas de l’àrea de patinatge, es marcaran les tres zones d’ús: novells, experts i “grindaje”.

Així mateix, aquesta nova zona esportiva, comptarà amb bancs i amb una zona enjardinada, convertint-se així en una àrea d’esplai, oci i descans per al barri.