Intensa última setmana de novembre per a les Biblioteques Municipals

18 novembre 2019|Burjassot

Des de 28/11/2019 fins a 29/11/2019

Atlas de la geografía humana

L’última setmana del mes de novembre serà molt intensa per a les Biblioteques Municipals de Burjassot que desenvoluparan diferents activitats gratuïtes per a totes les edats.

Activitats que començaran el dimarts 26 de novembre amb la commemoració del Dia Universal del Xiquet. Aquesta commemoració es realitzarà amb una animació lectora, a les 18.00 hores a la Biblioteca Infantil, en la qual es recordaran els deu drets fonamentals dels xiquets i les xiquetes, es reflexionarà sobre els mateixos, sobre la seua importància i el seu valor i es finalitzarà amb el desenvolupament d’un taller artístic vinculat al tema.

El dimecres 27 de novembre tindrà lloc la clausura del Taller d’escriptura creativa, impartit per Vicent Usó, a la Casa de Cultura i, un dia més tard, i com cada últim dijous de mes, tindrà lloc en Mercat del Bescanvi de Llibres, de 17.00 a 19.00 hores.

Per a finalitzar les activitats del mes, el divendres 29 de novembre, a les 19.00 hores, tindrà lloc la sessió del Club de lectura de la Biblioteca d’Adults. Una sessió que aquest mes està dedicada a l’obra “Atlas de la geografía humana”, d e l’escriptora Almudena Grandes.