Intensos dies per a Tyrius Burjassot amb el final de curs de la coral i el grup de ball i el seu sopar anual

26 juny 2017|Burjassot

Des de 29/06/2017 fins a 01/07/2017

Tyrius Burjassot

Les components de l’Associació d’Ames de Casa i Consumidores Tyrius de Burjassot van a tenir uns dies de gran activitat amb els quals van a acomiadar les activitats que han vingut desenvolupant al llarg d’aquests mesos. Una fi de curs molt especial, ja que, un any més, l’entitat burjassotera va a gaudir de la música i del ball i va a celebrar el seu sopar anual.

La primera de les cites de la setmana serà el dijous 29 de juny a les 18:30 hores en el Centre Cultural Tívoli on tindrà lloc el final dels cursos de cor i de ball. Una vesprada en la qual la coral interpretarà les peces que han estat assajant al llarg de l’any; peces que s’entremesclen amb els balls posats en escena per part de les alumnes del taller.

El dissabte 1 de juliol a les 21 hores, en el marc incomparable del Pati de les Sitges, arribarà la segona cita del mes, ja que Tyrius Burjassot celebrarà el seu sopar anual de sòcies i acompanyants. En aquest cas, el preu del sopar per a les sòcies és d’1€ mentre que per als seus acompanyants és de 3€.

En una nit tan important per a l’entitat, Tyrius Burjassot també vol ser solidària amb els qui més ho necessiten i, per aquest motiu, s’arreplegaran aliments no peribles que es faran arribar a aquelles persones que estiguen passant per una mala situació.

Un fermall d’or, amb la finalitat de curs dels seus tallers i el seu sopar anual, que tanca el curs 2016/17 per a Tyrius Burjassot.