Intercanvi de llibres en una nova sessió del Mercat del Bescanvi

16 abril 2018|Burjassot

Des de 26/04/2018 fins a 26/04/2018

Mercado Trueque

Cita obligada en el calendari cada mes. Com cada últim dijous de mes, el dia 26 d’abril, de 17:30 a 19:30 hores, les Biblioteques Municipals de Burjassot organitzen una nova sessió del Mercat del Bescanvi, en el qual els intercanvis de llibres es multiplicaran com succeeix en cadascuna de les seues sessions.

Activitat consolidada dins de la programació d’accions de foment de la lectura de les Biblioteques Municipals, el Mercat del Bescanvi dóna l’oportunitat a les veïnes i els veïns de Burjassot, de totes les edats, d’intercanviar els llibres que ja s’han llegit per noves publicacions que volen tenir el plaure de descobrir. Sense cap cost, els participants en l’activitat tan sols han de portar els llibres que ja s’han llegit i canviar-los per aquells que ofereixen les Biblioteques o aquells que han deixat altres ciutadans.

Des del mes de gener, el Mercat del Bescanvi ha realitzat més de 330 intercanvis de llibres donant així l’oportunitat als participants en l’activitat de descobrir noves publicacions sense necessitat de gastar-se diners