Ja es poden votar els projectes que opten a ser finançats amb la campanya Comerç solidari de Burjassot

18 febrer 2015|Burjassot

Tal com han informat des de CEMEF, SLU, ja es poden votar els projectes presentats per les ONG de Burjassot perquè puguen obtenir finançament per desenvolupar el seu projecte dins de la campanya Comerç solidari de Burjassot, llançada des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Emili Altur, i que es desenvoluparà durant el mes de març.

Els projectes seleccionats són: Atenció integral salut mental del Centre Ocupacional Los Silos, Atenció a les famílies que conviuen amb la malaltia mental de l’Associació de familiars i malalts mentals (AFEM) i Campionat nacional de bàsquet per a discapacitats de l’Associació ADERES per a la integració de persones amb discapacitat.

Els vídeos dels projectes poden veure’s en https://secure.jotformeu.com/form/50440851713348 i es pot votar al projecte preferit en la mateixa pàgina fins al 21 de febrer. També es pot accedir a les votacions a través de la pàgina de Facebook www.facebook.com/comerciosolidarioburjassot, on, a més, s’anirà difonent tota la informació relacionada amb la campanya.