Javier Urra impartirà la conferència “L’educació hui. Perspectives per a famílies i professors”, dins dels actes del Dia de les Famílies

27 abril 2022|Burjassot

Des de 13/05/2022 fins a 13/05/2022

El pròxim 15 de maig se celebra a tot el món el Dia de les Famílies i la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuela Carrero, a través del Servei Psicopedagògic Municipal, està treballant per a commemorar aquesta efemèride al costat de la comunitat educativa del municipi.

Així, la primera activitat està programada per al divendres 13 de maig, a les 17.00 hores, en el Centre Cultural Tívoli on, a la Sala Polivalent, tindrà lloc la xarrada “L’educació hui. Perspectives per a famílies i professors”, impartida per Javier Urra Portillo, doctor en Psicologia amb l’especialitat en clínica i pedagog terapeuta. Per a poder assistir a la xarrada és necessari inscriure’s en aquest ENLLAÇ.

L’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot convida a participar en aquesta activitat a tota la comunitat educativa del municipi: famílies i professionals de l’educació, que tindran l’oportunitat de compartir un espai d’aprenentatge i reflexió, on s’abordaran aspectes essencials de coneixement d’un mateix i de relació amb els fills i les filles; alumnat i la resta d’integrants de la comunitat educativa. Així mateix, es realitzarà una reflexió sobre el compromís, la solidaritat, l’assumpció de valors i la importància del contacte amb la naturalesa. Però també d’aspectes molt importants com l’humor, el llenguatge, el saber perdonar, etc.

Javier Urra va ser el primer defensor del Menor a Espanya (1996-2001) i president de la Xarxa Europea de Defensors del Menor. És director de Urrainfancia i és membre del comité científic de diferents revistes tècniques.

La segona activitat per a commemorar el Dia Internacional de les Famílies serà el mateix diumenge 15 de maig amb una jornada lúdica, d’oci i d’activitats per a totes les edats, a partir de les 11.00 hores en el Poliesportiu Municipal. Una jornada que estarà oberta a tota la ciutadania i que s’emmarca també dins de les accions dels Diumenges als parcs de Burjassot.