Joan Fuster arriba a la Biblioteca d’Adults, amb una exposició de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua

13 setembre 2022|Burjassot

Des de 16/09/2022 fins a 23/09/2022

Dins de les activitats de dinamització lectora programades per al setembre, la Biblioteca d’Adults de Burjassot acollirà l’exposició itinerant ‘Joan Fuster: una vida il·lustrada’, la qual arriba al municipi cedida per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, l’any en el qual l’entitat ha declarat a l’autor com a Escriptor de l’Any.

L’exposició, que compta amb Salvador Ortells Miralles com a comissari, arribarà a la Biblioteca el 16 de setembre i es podrà visitar fins al divendres 23 de setembre, en l’horari habitual de la Biblioteca, de dilluns a divendres, de 8.15 a 20.45 hores.

La mostra recorre cronològicament la vida i obra de l’assagista de Sueca, a partir de documents dels seus propis fons així textos manuscrits i mecanografiats; articles de premsa; notes de treball i fitxes de lectura, juntament amb cobertes de primeres edicions dels llibres que va publicar. Així mateix, també hi ha una part del seu arxiu fotogràfic que permet il·lustrar l’existència d’una personalitat tan observada, retratada i fotografiada.

Tota la informació sobre la mostra i la resta d’activitats de l’Acadèmia a propòsit de l’Any Joan Fuster pot consultar-se en la web de l’entitat.